Chumbawamba-Tumbthumping

I get knocked down
But I get up again
You'll never gonna keep me down

Sunday, May 23, 2010

Ani de liceu

Pe langa faptul ca melodia asta o ascult de jumatate de ora pe repeat, am de spus chestii. Iarasi.

Clasa a 11-a e pe terminate, desi mai avem de dat 2 teste la info, ascultari la mate, teza la bio si alte cele. "Scumpii ani de liceu cand la mate dai de greu" - so so so so true!

Anii de liceu au insemnat, inseamna si vor mai insemna sinceritate si ipocrizie, uniune si dispersare, disperare si calm, timp pierdut aiurea pretinzand ca invatam pe teze, teste, olimpiade, meditatii peste meditatii, ca deh, sistemul nu e destul de bun, o lupta continua intre adolescenta si maturitate, evenimente peste evenimente, iesiri, betii, chiuluri, scuze, invidii, admiratii, certuri, priviri de toate felurile, chistoace de timp pierdut in spate in pauze, barfe la tot pasul, emotii, lacrimi, dor, iubiri, despartiri, misto-uri proaste la adresa profilor, colegilor de clasa si celor necunoscuti si cunoscuti din liceu, plecari, excursii, vama de 1 mai, profesori simpatizati, nesimpatizati, ignorati, scandaluri intre profi, parinti etc, bisericute, arogante si figuri, stiluri diferite, medii diferite. O societate. Atat de diferiti si totusi atat de apropiati, avem atatea in comun si impartim atatea lucruri fara sa vrem incat e imposibil sa nu ne fie dor.

Planurile de vacanta sunt in toi si fiecare isi gaseste pe cate cineva cu care sa isi petreaca timpul intr-un fel sau altul. Inca o vara in care nu ne vom reuni toti, tot 11 R1. Imi vor lipsi mailurile pe grup trimise de Ilinca spre Daniela, si apoi de la Daniela la Andreea si de la Andreea pe grup cu tot felul de oferte si evenimente in care ne-am putea implica fara probleme, insa lenea e prea mare. Cred ca ne vom schimba vara aceasta mai mult decat in orice alta vara. E practic ultima vara ca liceeni. O ultima sansa sa ne hotaram ce vrem sa facem, macar pe termen mediu. Oare e greu? Abia daca vom descoperi o zecime din ceea ce inseamna sa traiesti. Eu una sunt nerabdatoare sa aflu care sunt celelalte 9 zecimi. Cred ca si voi.

No comments:

Post a Comment